TURVALLISESTI KOULUTIELLE 050823

Jo kolmannen kerran järjestettiin Iisalmessa lapsille
Turvallisesti koulutielle -tapahtuman la 050823.
Pouta ei ole ollut varmaa. Tapahtumasta vastasivat samat yhteisöt kuin aiemmin (kts. alle).
Päätukijana oli OP-POHJOLA.
Osallistujille tarjottiin suolaista ja makeaa.

Yli 70 lasta osallistui tapahtumaan. Lopuksi arvottiin kahdelle lapselle polkupyörät. Voittajien nimet löytyvät oikealta ylhäältä.

TURVALLISESTI KOULUTIELLE 060822

Ennen koulujen alkamista LC Iisalmi järjesti nyt toisen kerran eskarin ja ekaluokan aloittaville lapsille Turvallisesti koulutielle -tapahtuma. Liikennepuiston ajoreitin ohjatusti ajaneille lapsille lahjoitimme pyöräilykypärät ja tapahtuman lopuksi arvoimme kaksi lasten polkupyörää. Onnelliset voittajat olivat 6-vuotias Milla Kuosmanen ja 7-vuotias Veeti Kurki. Molemmat ovat nyt ekaluokkalaisia ja kotoisin Iisalmesta.

Tapahtumassa oli paikalla reilusti parisataa henkilöä, joista suurin osa lapsia. Tapahtumassa meitä auttoivat kaikki iisalmelaiset lionsklubit, Kuopio/Päiväranta hoiti ensiapupäivystyksen ja Iisalmen Mieslaulajat järjestyksen valvonnan.

Päätukijana LähiTapiola Itä.

Airi Leskinen 060822

Olavi Tapaninen pystyttää "Tuu völjyyn" -viiriä. Lapsia ohjatusti ajamassa. Pekka Leskinen avaa tapahtuman. Pyöräarvonnan voittajat Milla Kuosmanen ja Veeti Kurki.


TURVALLISESTI KOULUTIELLE 070821

LC Iisalmi järjesti lauantaina 7.8.2021 yhteistyössä Savon Voiman, LC Koljonvirran, LC Poroveden ja LC Yläsavottarien kanssa Turvallisesti koulutielle -liikennetapahtuman 6-7-vuotiaille lapsille Iisalmessa kaupungin Lasten liikennepuistossa. Iisalmen partiolaisten Korvenkävijät olivat tapahtuma-apuna ja järjestyksenvalvontaan saimme Iisalmen mieslaulajista.

LC Iisalmi sai Savon Voimalta tukea tapahtuman järjestämistä varten. Jaoimme liikennetapahtumassa 100 lapselle pyöräily-
kypärät.

Vanhemmille jaettiin kotiinviemisiksi kirjekuoret, joissa oli pyöräilijän ajokortti, liikenneopastusta, Savon Voiman heijastin ja tietoa lionstoiminnasta.

Osallistujille tarjottiin vähäistä murkinaa.

Airi Leskinen 070821

Elokuussa 2023 Emil Virolainen Espoosta (vas) ja Jeena Remes Iisalmesta voittivat polkupyörät.

Näpäytä kuvan päälle suuremmaksi vas. hiirellä.
Elokuussa 2021  Annabella Vornanen Iisalmesta ja Mikko Ryhänen Kuopiosta voittivat polkupyörät.

Näpäytä kuvan päälle suuremmaksi vas. hiirellä.