L C   K A A V I N   6 0 - V U O T I S J U H L A T

LC Kaavi perustettiin joulukuussa 1963 tarkoituksenaan koota ensiksi miehiä yhteen hyvän asian eteen ja samalla tehdä kansainvälisten lionsien pääperiaatteiden mukaisesti hyväntekeväisyyttä sekä paikallisesti, kuin myös kansainvälisesti. Klubimme toiminta on ollut innovatiivista, tuloksellista ja laadukasta. Viime aikoina tarpeetonta byrokratiaa on vähennetty. Klubimme on säilyttänyt asemansa paikallisesti erittäin hyvin, eikä katkoja tai hyytymisiä ole tapahtunut. Vaikka Kaavi on suhteellisen pieni kunta, klubimme jäseniä on ollut hyvin. Nykyisin jäsenmäärä on ollut 22-28 jäsenen välimaastossa ja järjestö pysyy jatkossakin elinvoimaisena.

LC Kaavi juhli 60-vuotistaivaltaan 8.12.23 Kuittisen juhlahuoneistossa ohjelman puitteissa. Juhlan avasi nykyinen presidentti Antti Miettinen kerraten puheessaan mm. järjestön historiaa sen merkitäviltä osin. Juhlapuheen piti K-piirin phj Juha Haatainen. Muusta ohjelmasta voidaan mainita juhlassa jaetut runsaat huomionosoitukset, joilla palkittiin seuran jäseniä aktiivisesta toiminnasta. Tasokkaasta musiikista huolehti meritoitunut Jorma Koponen. Ohjelmaan lopuksi juhlalounaan huolehti klubin sihteeri ja ravintoloitsija ansioitunut Jyrki Kuittinen.

Näpäytä vas. hiirellä kuvan päälle suuremmaksi.
1. Vas takarivi, Kaavin kunnan onnittelijat valt. pj. Marko Voutilainen ja kunnanjohtaja Harri Korhonen
2. Vas takarivi, kotim. I-ruusukkeen ansiomitalit Hannu Lipponen, Pekka Korpi ja Unto Kärkkäinen. Eturivi, 30 v puoliso ansiomitali Terttu Helonsalo, presidentin myöntämä tunnuspalkinto Kaija Julkunen
3. Leijonahengen laulajat


060124 Unto Kärkkäinen